Kom sundt ind i det nye år med disse 3 tips!

Hvis man på noget tidspunkt har haft brug for en ny start på sit liv, så må det være efter 2020. Heldigvis behøves det ikke at være supersvært at være sund – du kan nemt starte med disse tre tips! Held og lykke!

Hav en madplan

Hvis man gerne vil træne og have udbytte af sin træning, så skal man også kigge på sin kost. Det er vigtigt, at man får de fornødne kalorier og proteiner, når man træner. Det er individuelt, hvor meget man har behov for at spise, og kostplaner du finder online, er ofte lavet efter gennemsnitshøjden i Danmark, så det er ikke sikkert, at den passer til dig. Hvis du dog ved, at du er lidt over gennemsnitshøjden i Danmark, så kan du jo revidere en fundet kostplan herefter – og det samme hvis du er under gennemsnitshøjden i Danmark! Som tommelfingerregel siger man, at mænd skal indtage 2500 kalorier, og kvinder skal indtage 2000 – men det afhænger naturligvis altid lidt af ens størrelse!

Tag cyklen og drop fløden

Hvis man virkelig vil ændre noget ved sit liv, så hjælper det ofte at kigge på de små vaner. De ting, vi gentager dag ud og dag ind. Tager du f.eks. altid bilen på arbejde – så tag cyklen i stedet for! Kommer du altid fløde i din kaffe – så prøv med skummetmælk!

Hav en overskuelig træningsplan

Du får allermest ud af en træningsplan, hvis du kan overholde den. Det kan derfor være smartest at lave en selv, fordi man ved, hvad man gider og kan holde til. Du kan lave en træningsplan og printe den ud, så du altid har mulighed for at have den ved hånden. Hvis du har en Ipad, kan du overføre fra ipad til trådløs printer nemt og hurtigt – så har du din træningsplan i fysisk form!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *