Ny teknologi muliggør digital parkeringskontrol

Parkeringskontrol er efterhånden en nødvendighed mange steder i landet. Særligt i landets større byer er det ikke længere et spørgsmål om, man ønsker parkeringskontrol, men derimod et spørgsmål om, hvilken form for parkeringskontrol, man skal vælge. Står du og skal vælge parkeringskontrol, kan det være en idé et vælge digital parkeringskontrol. Læs mere her.

Valg af parkeringsservice

At indføre parkeringskontrol kræver som hovedregel, at man vælger et parkeringsselskab at samarbejde med. Her er der flere at vælge imellem, og de kan hver især tilbyde forskellige ting. I disse moderne tider kan det dog være værd at overveje at vælge et parkeringsselskab, som tilbyder digital parkeringskontrol. Det kunne eksempelvis være et selskab som http://parkforce.dk/, der tilbyder gratis kontrol, har servicemindede p-vagter ansat og tilbyder kontrol 34 timer i døgnet.

Hvad er digital parkeringskontrol?

Men hvad er digital parkeringskontrol så? Digital kontrol muliggøres af ny teknologi, som kan genkende nummerpladser. Teknologien bærer navnet ANPG-teknologi. Dette betyder dels, at det ikke længere er nødvendigt for de parkerende at have mærkater eller gæstelicenser i forruden, eftersom alt, de behøver, er at have deres nummerplade registreret. Det betyder også, at parkeringskontrollen er mindst muligt til gene både for grundejeren og for de parkerende, fordi man ikke skal bruge tid eller energi på at udstede eller anskaffe sig mærkater eller parkeringslicenser, og fordi man på den måde aldrig risikerer at løbe tør for mærkater eller licenser.

Man kan argumentere for, at digital parkeringskontrol er den fremtidsmindede løsning, der vil være relevant mange år frem i tiden. Det er netop sådan en service Parkforce tilbyder. Vælger du derimod et parkeringsselskab med klassisk, ikke-digital parkeringskontrol, risikerer du, at både du som grundejer og parkeringsselskabet alligevel på sigt på omlægge sig til den digitale løsning. Derfor kan det bedst betale sig at vælge den med det samme.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *