Nyd København på en anderledes måde

For 2 dage siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine bekendte.


Her blev jeg konstant passeret af folk på motoriserede løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatter til Tier, som var den applikation jeg havde fået ind på min telefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en oversigt over rabatter og bonusser, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som man kunne anvende. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Lugt, føl, sans og oplev KBH

Inspireret begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum i en radikalt anderledes form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, som jeg også havde fundet online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og børnenes vandlegeplads i Fælledparken. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille skaterrampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra den, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og dette resulterede selvfølgelig i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en meget uhensigtsmæssig måde på asfalten.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der hørte mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det var en sportsgren der kaldes floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og i hvert fald tror jeg at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var sjovt at prøve Floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At skyde pile afsted med compoundbue mod skydeskiver af den ene og anden slags, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, skyde med hardballvåben udendørs på Skovbanen i Taastrup og så kunne jeg også godt tænke mig at spille keglefodbold i Dragør.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *