Proteinpulver tricket

Jeg begyndte meget tidligt i mit liv at sælge en masse forskellige ting, for at tjene lidt ekstra penge ved siden af mine lommepenge, og jeg har virkelig snydt mange mennesker, og jeg har lavet mange beskidte tricks numre med mine venner, hvor vi har snydt mennesker vi ikke kendte til at donere nogle penge til et eller andet, og så tog vi bare selv pengene.

Det endte selvfølgelig altid med at vores forældre på en eller anden måde fandt ud af det, og blev rasende, men vi var så godt skruet sammen i min venne gruppe, at vi aldrig sladrede om hinanden, og det var derfor kun typisk en eller to af os der fik skældud, og selvom det godt kunne gøre ondt, når det var ens tur til at være forrest i køen, ændrede det ikke på at vi havde flere penge end de andre på skolen, ja selv flere end dem der var mange år ældre end os, og der var ingen der turde røre os. Da vi blev lidt ældre gled vi lidt fra hinanden, men vi er stadig ret gode venner, og ses stadig meget i weekenderne, men vi skulle jo tage vores forskellige uddannelser, og vi er siden hen kommet længere fra hinanden, men vi snakker stadig tit sammen. Det vi tit snakker om når vi er sammen, er de gamle tricks vi plejede at lave, og der er et trick som vi tit vender når vi er sammen.

Det er et trick som vi udførte lige inden vi blev skilte, og derfor også vores sidste store trick. Tricket drejer sig om noget proteinpulver, se det her, som vi solgte til et masse spader oppe i det lokale fitness center, og det endte med at nogle af deres andre spade venner kom fra andre steder i landet, og også ville købe proteinpulver ved os.

Det vi gjorde var at vi købte, eller den kloge i vores gruppe købte en masse ingredienser som han fik til at smage af proteinpulver. Derefter begyndte vi ellers bare at sælge billigt proteinpulver, og alle de dumme muskel hunde i centret hoppede alle sammen i med begge ben, og de endte alle sammen med at tage falsk proteinpulver, og der var aldrig nogen der fandt ud af at vores proteinpulver var falsk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *