Skal du have nyt tag? Anvend et decra tag

Hele tiden sker der udvikling, indenfor alle fag. Heldig bliver samfundet dygtigere og bedreviden indenfor deres arbejdsområder. Naturligvis er det ikke anderledes indenfor tagbranchen. Der er nu udviklet en ny form for et nyt tag til din bolig. Hvis du er i din situation, at du står og skal have nyt tag på dit hus, bør du måske lige lære at kende til decra tag.

Anvend Decra tag og spar penge

Et decra tag er lavet af gode materialer. Kernen af tagpladen er lavet af stål og galvaniseret aluzink som har en yderbelægning af enten stengranulat eller pulverisering. Det gør det til en yderst holdbar tagplade. Fordelen ved denne form for tagtype, er at der er to muligheder for at få lagt det. Du kan vælge at få det lagt ovenpå dit nuværende hustag.

Så vil du kunne spare meget tid og penge. Hvis dit nuværende tag er utæt, så er denne mulighed ikke anvendelig. Så er det nummer to mulighed der skal tages i brug. Hele det gamle tag skal af, og så kommer det til at tage lidt længere tid at lægge det, og dermed også lidt dyrere. Dog er der ikke så dyrt som et rigtigt tegltag er.

Et decra tag ligner et tegltag, og har en levetid i op til 50 år.  Hvis du beslutter dig for et decra tag, er det ikke lige meget hvilken håndværker der skal ligge dit nye tag. Her anbefales det at finde en faglig håndværker, som er autoriseret i decra tag.

Fordelen ved hustag i dag er, at nærmest uanset hvilken tagtype du vælger, er tagene stærke og kvalitetsbevidste. De holder til det danske vejr.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *