Tre tips du kan bruge, når du vil holde dig sund på kontoret

Mange kan køre død i den sunde livsstil, hvis de har et job, der kræver, at de bruger meget tid på et kontor. Det er ikke kun det, du spiser, der har betydning, men også andre faktorer som din kropsholdning og dine motionsvaner på din arbejdsplads spiller ind. Læs med her og få tips til, hvordan du holder dig sund på kontoret.

Hav en ordentlige siddeplads med hæve sænkebord

Som sagt handler sundhed ikke kun om dine spisevaner, men det kan også handle om din kropsholdning – især når det kommer til kontorarbejde. På kontor sidder du ofte ned meget lang tid ad gangen, og har du ikke den rigtige holdning, kan dette give store skader og smerter i blandt andet ryggen og lænden.

Derfor er det rigtigt vigtigt, at enten du eller din arbejdsplads, investerer i en god kontorstol, der er behagelig for dig at sidde på over en længere periode. Derudover kan det også være en rigtigt god ide at investere i et flot og lækkert hæve sænkebord, så du kan indstille det, som du vil.

Undgå kantinemaden

Selvom kost som sagt ikke er alt, spiller det selvfølgelig stadig en rolle. Hvis du ønsker at være helt sikker på, at du får en sund kost hver dag, er det altid en god ide at have sin egen madpakke med fremfor den ofte lidt usunde kantinemad. Ved at have madpakke med slipper du også for at skulle betale overpris for en kedelig sandwich, som du helt sikkert kunne have lavet både sundere og billigere selv.

Rør dig nok

Udover en god siddeplads og gode spisevaner, er det altid godt at få rørt på sig. Så når du har mulighed for det, er det bare med at komme op fra stolen og få noget motion! Det behøver være et maraton, så længe du får dig rørt.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *